Transformeer je bedrijf met SAP Business AI
Ontdek hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met SAP Business AI. In deze whitepaper leer je hoe je met generatieve AI je bedrijfsprocessen kan verbeteren en nieuwe mogelijkheden kan creëren. Ontdek hoe SAP Business AI nu al door duizenden organisaties wereldwijd wordt gebruikt en hoe het hen helpt om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen.

In dit document ook meer informatie over de Trusted AI Foundation van SAP die betrouwbare en veilige AI-oplossingen biedt. Bedrijfsdata is veilig en vloeit niet terug in het AI-model. Ontdek hoe generatieve AI werkt binnen SAP en hoe het kan worden toegepast in verschillende bedrijfsgebieden, zoals finance, sales en supply chain. Daarnaast staat het document stil bij de voordelen van SAP Business AI, zoals het automatiseren van processen, het verbeteren van besluitvorming en het creëren van gepersonaliseerde aanbevelingen.

SAP Business AI wordt al gebruikt in verschillende SAP-producten, zoals Cloud ERP en Human Capital Management. Bedrijven zoals Accenture, Goodyear en ZF Friedrichshafen profiteren al van de AI-mogelijkheden van SAP. Daarnaast is er meer informatie over de samenwerkingen van SAP met toonaangevende AI-partners en de investeringen die worden gedaan om het AI-ecosysteem verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over hoe SAP Business AI je bedrijf kan transformeren? Vul het formulier in en download het volledige document om alle details te ontdekken. Neem de eerste stap naar een slimmer en efficiënter bedrijf met SAP Business AI.

Download whitepaper


*
*
*
*
Ja
Nee
Ja
Nee